1
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

ZVEZDA ZVALA BUFONA, MOGLA JE TO BITI PRAVA BOMBA: Golmanov agent otkrio do sada nepoznate detalje!

Objavljeno: 01.07.21 u 14:34

Zamislite da je došao u Beograd.

Pričalo se da će Đanluiđi Bufon nakon epizode u Juventusu verovatno završiti svoju igračku karijeru, ali se to nije desilo. Legendarni italijanski golman je potpisao ugovor sa Parmom, klubom u kome je počeo karijeru, sa željom da im pomogne da se vrate u Seriju A.

Nakon potpisa, njegov agent je otkrio da je legendarni fudbaler mogao da završi u Crvenoj zvezdi. Naime, među brojnim ponudama koje je Bufon imao, našao se i poziv srpskog šampiona, ali se Đanluiđi prepustio emocijama i tako stavio paraf na ugovor sa Parmom.

Ideja se pojavila pre dve nedelje. Imajući u vidu koliko je star, imao sam gomilu predloga, govorimo šest-sedam klubova. Među njima su bila tri brazilska, ponude koje su prijale, ali koje nisu mogle da se uzmu u obzir zbog porodičnih obaveza. Pre nego što smo potpisali za Parmu pozvala nas je Crvena zvezda. Vraćajući se iz Rima, otišao sam do njega i tada mi je rekao da je prolazeći kroz Parmu osetio jake emocije i tada je shvatio da je to klub koji želi. Bilo je jako romantičnom, rekao je Martina.

Đanluiđi Bufon sada ima želju da se nađe na spisku za SP 2022. godine, a svoj potez da karijeru nastavi u Parmi, objasnio je u nekoliko rečenica.

Imam mnogo uspomena, pre svega motivacije i nade da mogu napišem još nekoliko važnih stranica u istorijske knjige ovog kluba. Zapravo, znam da to mogu. To je glavni razlog zašto sam se vratio, zajedno sa ostalih 999 razloga. Osećao sam tako snažne emocije, jer je emotivna reakcija jedini način da nastavim da budem na visokom nivou u ovim godinama. Znao sam da će mi Parma pružiti nešto što nijedan drugi tim ne može, pa ako sam već bio siguran u svoj izbor, sada sam još više uveren u to, rekao je Bufon nakon potpisa.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter