1
Domaći fudbal

FOTO: FK RADNIK

VAR STIŽE I U SURDULICU: Dok je ekipa na Zlatiboru, kući se vredno radi!

Objavljeno: 01.07.21 u 12:52

Radovi su pri kraju.

Dok ekipa Radnika realizuje drugi deo ovogodišnjih priprema na Zlatiboru, Surduličani ne gube vreme i paralelno sa uređivanjem stadiona za predstojeću sezonu uveliko rade na obezbeđivanju uslova za implementaciju VAR sistema.

FOTO: FK RADNIK

U toku je ugradnja platformi i postavljanje stubova, te i izrada nosača za kamere VAR tehnologije na propisanim mestima. Radovi se privode kraju, a po već ustaljenoj praksi FK Radnik će ekspresno odgovoriti zahtevima komisije FSS-a za implementaciju sistema.

FOTO: FK RADNIK

Kako će funkcionisati VAR tehnologija u Srbiji, otkriveno je pre mesec dana:

Sa stadiona signal odmah ide u VAR sobe koje su u Staroj Pazovi. Signal kasni samo delić sekunde zbog optike, ali se ta razlika neće osetiti u realnom vremenu, saopštila je Zajednica Superligaša.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Odluka o uvođenju VAR-a u srpski fudbal sigurno je veliki korak ka regularnijem prvenstvu. Takođe, sudije će imati priliku da napreduju i da se upoznaju sa ovom tehnologijom pre nego što krenu da dele pravdu na većim takmičenjima.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter