0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STANKOVIĆ EMOTIVAN NAKON POBEDE: Čestitka je bila obavezna! (VIDEO)

Objavljeno: 01.07.21 u 20:58

Veoma zadovoljan je Dejan Stanković!

Crvena zvezda je slavila u drugom meču na pripremama za nadolazeću sezonu. Bili su bolji od grčkog Arisa rezultatom 2:1.

‘Veoma sam zadovoljan. Prva utakmica je bila protiv, uslovno rečeno, slabijeg protivnika, jer je nemoguće da posle tri dana igramo „jaču“ utakmicu. Ova je bila prava – takmičarska. Videlo se dosta toga dobrog, ima na čemu da se radi, ali zato služe pripreme. Bitno je da izađemo na nogama, da nema povreda, a da se odigra u jakom ritmu. Zadovoljan sam svima i onima koji su počeli i onima koji su ušli. Svi smo standardni, borimo se za grb. Odnos prema dresu treba da postoji, uvek moramo da budemo svesni da smo Crvena zvezda.’ – rekao je Stanković i potom dodao.

‘Babić ima sve predispozicije da bude vrhunski igrač, baš onakav kakav je momak. Uvežbavamo prekide i drago mi je da nastavljamo da pogađamo. Verujemo, hrabri smo… Nekad treba staviti glavu tamo gde je opasno, a ovi momci to smeju. Uz to, imamo dobre izvođače prekida, u oba smera smo dobri u tom segmentu. Recept znamo i ne menjamo ga, kao što sam već rekao.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter