0
Evroliga

FOTO: KSS

SAGA JE KONAČNO ZAVRŠENA: Micić ekspresno doneo odluku, pa potpisao – evo gde će igrati naredne sezone!

Objavljeno: 01.07.21 u 11:57

Saga oko srpskog plejmejkera je konačno gotova.

Bilo je dosta polemiko oko toga gde će Vasilije Micić nastaviti karijeru, čak se i spekulisalo da bi srpski plej mogao da zaigra u NBA, ali od toga neće biti ništa.

MVP Evrolige je sa Efesom potpisao novi ugovor, i to trogodišnji. Ovo je ujedno i jedan od najvećih ugovora u istoriji evropske košarke.

Vasa je trenutno reprezentacijom Srbije gde pokušava da izbori plasman na Olimpijske igre na kvalifikacionom turniru u Beogradu, a za sada nam dobro ide jer smo prvi u grupi. MVP Evrolige nije igrao meč protiv Filipina sinoć, ali će biti spreman za završnicu kvalifikacija.

Micić je u prošloj sezoni proglašen za najkorisnijeg igrača Evrolige, a bio je MVP i finalnog turnira. Efes je vodio do prve titule šampiona Evrope. Srpski plej je u proseku beležio 16.3 poena i 4.8 asistencija u evropskom takmičenju. Vasilije je od 2018. godine košarkaš Anadolu Efesa. Pisalo se da bi naredne sezone mogao u NBA, ali je turski klub uspeo da ga zadrži.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter