9
Domaći fudbal

FOTO: Youtube printscreen

PRITISAK PREDSEDNIKA VUČIĆA URODIO PLODOM: Nema smanjenja lige!

Objavljeno: 01.07.21 u 20:00

Sve se jako brzo promenilo!

Fudbalski savez Srbije će u narednim danima ‘preinačiti’ odluku da se liga smanji na 14 timova, a potom na 12. Ona će ostati ista kakva je bila pre velike pandemije COVID-19, a to je sa 16 učesnika u najjačem klupskom takmičenju u Srbiji.

Sve se vrlo brzo promenilo, nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić javno izjavio svoje negodovanje vezano za smanjenje lige. Ubrzo nakon toga oglasio se i Radnički iz Niša, koji je rekao da bi takav format bio veoma loš za razvoj fudbala u Srbiji.

Pravilnik Superlige se neće menjati ni u jednoj drugoj stavci, osim u toj. Naredne sezone iz Superlige ispada dva tima, a ne četiri koliko je prema prvom planu trebalo!

0
0

9 Komentara

  1. Srbija – zemlja čuda i apsurda!
    „Putuj Evropo
    Nemoj više čekati na nas
    Ne pitaj mnogo
    Dospećes i ti na rđav glas

    Putuj planeto
    Super smo se družili
    Nama je lepo
    Taman kako smo zaslužili“

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovaj se u sve razume,u fudbal, kosarku ,politiku, zna i da se tuce,cak i da leci ljude zna,ko baba Vanga,a od svega najvise ume da laze i krade

    0
    0
    Odgovori
  3. Da su pravi ljudi od sporta, svi u FSS bi, zbog ovog čina, podneli ostavke zbog mešanja politike u fudbal! Od napretka fudbala u Srbiji neće biti ni traga!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter