0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

NAKON MIKE, ŽELJKO NE ŽELI JOŠ JEDNOG KOŠARKAŠA: Biće to potpuni remont tima, svi veruju Obradoviću!

Objavljeno: 01.07.21 u 15:21

Ovo je bilo donekle i očekivano.

Željko Obradović je u ponedeljak i zvanično predstavljen kao novi trener Partizana. Jedan od najboljih evropskih stratega u istoriji, potpisao je ugovor na 3 godine, a tokom predstavljanja je istakao da već uveliko sklapa tim za narednu sezonu.

U ova dva dana Zoran Savić sportski direktor i ja smo po deset sati dnevno radili na dovođenju adekvatnih igrača. Kada bude nečeg konkretnog, odmah ćemo vas obavestiti. Iskustvo koje imam mi govori da ne treba da se zalećemo, već da idemo polako. Da sastavimo tim koji će moći da se bori sa svima, u oba takmičenja, istakao je Obradović.

FOTO: ABA liga

Takođe na konferenciji za medije bilo je priče i o Ognjenu Jaramazu koji prema rečima sportskog direktora Savića, nije u planovima za narednu sezonu. Jutros je od Sportanda stigla informacija da će Erik Mika gotovo sigurno karijeru nastaviti u Francuskoj, a sada je na redu odlazak još jednog igrača.

FOTO: KK Crvena zvezda mts

U pitanju je Nikola Janković koji se prošle godine i nije baš pokazao. Iako je kod Trinkijerija igrao sasvim zadovoljavajuće, izgleda da ga Obradović nema u planovima za narednu sezonu. Pored Jankovića, priča se i o odlasku Džoša Perkinsa koga je u klub doveo Sašo Filipovski.

FOTO: KK Budučnosti VOLI

Ko bi mogao da dođe u Partizan, saznaćemo uskoro. Zanimljivo je to da su sinoć u dvorani Aleksandar Nikolić, Željko Obradović i Ostoja Mijailović gledali reprezentaciju, pa se možda može očekivati i dogovor sa nekim od njih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter