0
Domaći fudbal

FOTO: Hotsport

HOTSPORT U AUSTRIJI: Čukarički slavio protiv Arsenala! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 01.07.21 u 19:00

FK Čukarički vredno radi na pripremama u Sloveniji.

Izabranici Dušana Đorđevića su uspešno završili prvu nedelju na Bledu i tokom dana su krenuli put Austrije. Brđani su u utorak od 17:00h u Zebodenu odmerili snage sa Arsenalom iz Tule.

Čukarički je slavio rezultatom 3:1!

Klub iz glavnog grada Srbije je utakmicu počeo u sastavu: Đorđe Petrović- Miladin Stevanović, Stefan Šapić, Strahinja Tanasijević, Bojan Roganović-Srđan Mijailović, Marko Docić (kapiten) , Milutin Vidosavljević, Norman Kembel, Aleksa Janković – Đorđe Jovanović. 

Arsenal je sačuvao mesto u elitnom fudbalskom rangu u Rusiji. Trener Parfenov se odlučio za sledeći sastav: Šamov Egor-Šukanov Artem, Stepanov Danil, Dovbnia Aleksandr, Sokolov Artem-Kangva Kings, Kangva Evans, Pantelejev Vladislav, Khulevič Danil-Pančenko Kiril, Markov Evgeni.

FOTO: Fk Čukarički

Tim iz Beograda je bio konkretniji tokom prvih 45 minuta. Čukarički je kreirao odlične prilike, a protivniku su najozbiljnije zapretili Janković i Jovanović. Rusi su do prednosti stigli u 42.minutu. Danil Kluševič je udarcem sa ivice kaznenog prostora savladao Đorđa Petrovića. Izabranici Dušana Đorđevića nisu oklevali i brzo su krenuli u ofanzivu. Samo dva minuta kasnije je došlo do promene rezultata. Sjajni Aleksa Janković je napravio odličan prodor, a odmah potom uposlio Milutuna Vidosavljevića. ‘Čukina desetka’ je na rutinski način zatresla mrežu Egora Šamova. Rezultat se nije menjao do odlaska na pauzu.

FOTO:HOTSPORT

U nastavku je viđena velika borba. Tim iz Tule je bio bolji rival u prvih 15 minuta, a zatim je Čukarički ponovo pokazao kvalitet i preuzeo inicijativu. Rusi su ozbiljno pripretili sjajnim udarcem sa distance sredinom drugog dela igre. Đorđević je izvršio nekoliko promena i Brđani su ponovo stvarali šanse. Nakon odlično izvedenog kornera Čukaričkog , Šamov je vrhunskom intervencijom doprineo da se rezultat na semaforu ne promeni.

Čukarički je istrčao odličan kontra napad. Sve je izgledalo školski i Milan Savić je rutinski savladao protivničkog golmana.

Konačan rezultat postavljen je u samom finišu meča. Stefan Čolović je u 84. minutu iskoristio asistenciju Stefana Kovača i loptu je prosledio u mrežu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter