0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot

DEČAK ZBOG BOGDANOVIĆA NIJE MOGAO DA SPAVA ČITAVU NOĆ: Šmekerski gest srpskog reprezentativca!

Objavljeno: 01.07.21 u 13:10

Svi ga obožavaju.

Atlanta Hoksi su definitivno najveće iznenađenje ovogodišnjeg plejofa. Nakon slavlja nad Njujorkom i Filadelfijom, trenutno igraju finale konferencije sa Milvokijem. Ekipa u kojoj nastupa srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović izjednačila je rezultat u seriji na 2:2 pa ih u noći između četvrtka i petka očekuje peti meč.

Upravo u četvrtom susretu u kome je Atlatna stigla do izjednačenja, Bogdanović je igrao izvanredno. Postigao je 20 poena, a navijače je oduševio i svojim ponašanjem van terena. Bogdan je na tribinama video dečaka sa njegovim dresom, pa mu je prišao i poklonio mu svoj peškir.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stewart Bryson (@stewartbryson)

Onda je nakon meča ponovo došao do dečaka koji se zove Oliver, a ovog puta mu je doneo svoje patike sa autogramom. Koliko se mladi Oliver uzbudio svedoči i izjava njegovog oca.

Kada je Bogdan Bogdanović video Olivera kako nosi njegov dres poslao mu je peškir, a onda je potpisao patike i dao mu ih. Moj sin nije mogao da spava prethodne noći. Hvala ti, rekao je Stjuart Brajson, Oliverov otac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter