0
Evropske lige

DA, I OVO SE DESILO: Mesi je slobodan u izboru nove sredine – gde će nastaviti karijeru?!

Objavljeno: 01.07.21 u 10:47

Jedan od najboljih fudbalera na svetu postao je slobodan u izboru nove sredine.

Iako zvuči pomalo neverovtano, istina je. Lionel Mesi je potpuno slobodan igrač, nakon što mu je istekao ugovor sa katalonskim klubom.

Tačno u ponoć između 30. juna i 1. jula on je postao slobodan u izboru novog kluba i iako su verovatno u toku njegovi pregovori sa Barselonom, i dalje nije potvrđeno da li će ostati na ‘Kamp Nou’.

Bilo je priča da će Mesi produžiti ugovor sa klubom u kojem se proslavio, međutim, to se nije desilo. Dobro obavešteni novinari poput Giljema Balaga najavljivali su da bi sve moglo da bude završeno i pre jula, ali ipak nije ispalo tako. Mesi je trenutno sa reprezentacijom u Brazilu, gde će za dva dana igrati četvrtfinale Kopa Amerike protiv Ekvadora.

– Stvari sa Mesijem idu dobro, iako još nije sve završeno. Naš odnos je veoma dobar, Mesi voli Barselonu i voleli bismo da ostane – rekao je prvi čovek Barselone Đoan Laporta još u maju, a preneo Bi-Bi-Si.

Podsetimo, Mesi je prošle sezone želeo da napusti Barselonu, bio je u katastrofalnim odnosima sa tadašnjim predsednikom Đozepom Bartomeuom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter