0
Domaći fudbal

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

BORJAN SE NE PLAŠI BUFONA: Neka dođe, ja ostajem u Zvezdi do kraja karijere!

Objavljeno: 01.07.21 u 19:22

Borjan istakao njegove planove za budućnost.

Milan Borjan je nakon završenih obaveza sa reprezentacijom i kratkog odmora koji je nakon naporne sezone bio neophodan , stigao na pripreme sa timom. On je danas bio gost na „Arena sport“ televiziji, a razgovarao je o raznim temama, među kojima je i prelazni rok.

Bilo je ponuda, moja želja je da zavšrim karijeru u Zvezdi. Želim da budem legenda kluba. Sve je sada na upravi da li će da me prodaju i kakve planove imaju. Moja i želja moje porodice je da ostanemo ovde. Ovo je moja druga kuća”, rekao je Borjan.

Tokom dana se pojavila zanimljiva vest. Agent Đanluiđija Bufona Silvano Martina je otkrio da je imao poziv sa “Marakane” za čuvenog golmana.

“Da li je istinita ili nije ne znam. Ako je istina vrata Zvezde su svima otvorena, prija da imam dobru konkurenciju kao što imam sa Popovićem, Gordićem i Ćopićem, tako da dobrodošao je”, sa osmehom kaže kapiten Zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter