0
Domaći fudbal

Foto: Twitter screenshot

BOMBA KOJOJ SE NIKO NIJE NADAO: Ibanjez se vratio u srpski fudbal!

Objavljeno: 01.07.21 u 16:46

Luis Ibanjez nastupaće u srpskom fudbalu naredne sezone.

Neočekivana vest nam stiže iz srpske lige: Luis Ibanjez je novi fudbaler Grafičara,saznaje Mozzart Sport. Fudbaler koji je bio među omiljenima kod pristalica crveno belih, sledeće sezone će klubu sa Senjaka pomoći da izbori plasman u Superligu.

Prethodne dve sezone je bio ćlan Zrinjskog, da bi Bosnu i Hercegovinu napustio kao slobodan igrač, pa tako Grafičar nije morao da plati nikakvo obeštećenje za omalenog Argentinca, koji bi već ovog popodneva trebalo da se priključi novim saigračima.

Transfer je potvrdio i i šef stručnog štaba Zvezdine filijale Boško Đurovski. Argentianc je ostao upamćen kao veliki borac koji je posedovao razoran šut i vrlo brzo je postao ljubimac navijača. Na Marakanu je stigao 2015. godine i bio je jedan od ključnih igrača u sezoni kada  je Zvezda osvojila šampionsku titulu, a nakon toga otišao u turski Trabozon.

 

Za Crvenu zvezdu je postigao je 12 golova i upisao 15 asistencija,

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter