0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ŽELJKO GAVRIĆ: ‘Rano je da pričamo o evropskoj utakmici! Trenutno smo fokusirani na sledeći dan i meč’

Objavljeno: 30.06.21 u 12:31

Mladi fudbaler vredno radi na priprema!

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se u Austriji gde se pripremaju za početak sezone, a mladi Željko Gavrić sumirao je dosadašnji deo rada i osvrnuo se na savete koje igrači dobijaju od šefa stručnog štaba Dejana Stankovića.

-Početak priprema je uvek identičan sa visokim intenzitetom treninga, radimo i na fizičkoj spremi i na taktici, tako da sve ide u dobrom smeru. Kada odradimo trening snage i pređemo na taktiku, savet koji svakodnevno dobijamo jeste da budemo fokusirani, jer tad već osećamo umor i malaksalost, a veoma je bitno da tokom rada na taktici budemo usmereni na to – počeo je Gavrić.

Nije krio Gavrić da se u Austriji trenira naporno, ali i da svaki slobodan trenutak koriste za odmor.

– Prija nam kada posle napornih treninga dobijemo slobodno popodne, iskoristimo ga uvek pametno da malo predahnemo.

Osvrnuo se momak iz Ugljevika i na predstojeće evropske kvalifikacije, kao i na utakmicu protiv Gak-a, te naredni duel koji ih očekuje kada će odmeriti snage sa ekipom Arisa.

– Generalno je još uvek rano da pričamo o evropskoj utakmici, trenutno smo fokusirani na sledeći dan i sledeću utakmicu, a o kvalifikacijama ćemo razmišljati kada za to dođe vreme. Uspešno je prošla prva provera, sutra nas čeka meč sa Arisom i biće još teže – podvukao je Gavrić.

Meč sa Arisom neće biti odigran uz prisustvo publike, zbog mera koje je propisala vlada Austrije vezano za korona virus.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter