0
Košarka

FOTO: FIBA

STEFAN JOVIĆ U BOLOVIMA NAPUSTIO TEREN, BOBI GA PODRŽAO: Nadam se da će se povređeni momci vratiti u život! (VIDEO)

Objavljeno: 30.06.21 u 22:39

Nije bilo lako sa Filipincima.

Košarkaši Srbije su savladali reprezentaciju Filipina rezultatom 83:76, bez čak 3 standardna igrača. Meč su propustili Nikola Kalinić, Nemanja Bjelica i Vasilije Micić, a pred kraj meča povredu je doživeo i Stefan Jović.

Jović je prošao jednog igrača gostiju, ali je potom pao na parket. U dvorani Aleksandar Nikolić se čuo jauk, pa je plejmejker Srbije napustio parket sa veoma bolnom grimasom.

Najefikasniji u našoj selekciji bio je centar Boban Marjanović sa 25 poena i 10 skokova. Nisu imali Filipinci rešenja za Bobijevu visinu, a on je nakon utakmice istakao da se nada da će se momci koji su povređeni oporaviti do polufinala.

Svi igraju košarku, stvarno su momci došli ozbiljno, svi hoće da idu na Olimpijske igre. Nama su nedostajali naši košarkaši koji su povređeni. Bolje da se odmore i zaleče povrede za polufinale i finale. Uspeli smo da pobedimo i idemo dalje. Nadam se da će momci koji su osećali bol da se ‘vrate u život. Videćemo ko će doći. Svaki protivnik je težak, rekao je Boban Marjanović nakon meča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter