0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

SOLIDNA PARTIJA VOŽDOVCA, ALI PORAZ U TREĆEM PRIPREMNOM MEČU: Metalac slavio minimalnim rezultatom!

Objavljeno: 30.06.21 u 21:34

Osetio se umor.

Posle dve uvodne pobede od početka priprema za novu sezonu, fudableri Voždovca poraženi su od ekipe Metalca rezultatom 1:0 (0:0). Teško vreme i umor koji polako stiže Zmajeve učinili su svoje, ali su kvalitetno prvo poluvreme, visoki presing i solidan broj izglednih prilika razlog za zadovoljstvo u nastavku priprema.

Utakmica je otvorena uz visoki presing Voždovca. U 19. minutu, nakon pasa Ivana Milosavljevića, pokušaj Aleksandra Stanisavljevića da centrira bio je izblokiran, ali mu se lopta vratila i usledio je udarac – preko gola. Dragan Stoisavljević ponovo je soloprodroom zapretio kao i u prethodnoj utakmici protiv Mladosti, ali ovoga puta golman protivničke ekipe bio je uspešniji.

FOTO: FK Voždovac

Intervencijama se u nastavku istakao golman Miloje Preković. Kasnije mu je u defanzivnim zadacima dosta pomogao štoperski trio, dok su Zmajevi u napadu pretili uglavnom preko Stefana Hajdina i Ivana Milosavljevića, po levoj strani. Pred kraj je zapretio i Luka Cvetićanin, koji je dobro ispratio centaršut Nikole Lainovića, međutim, izostala je realizacija.

Kazna za propuštene prilike Zmajeva je stigla u 81. minutu, kada je Nemanja Stojić, posle kornera, udarcem glavom smestio loptu u donji levi ugao. Malo je nedostajalo da pre kraja mladi Dragan Perošević donese izjednačenje, ali je stativa presudila – ostalo je 0:1.

”Nalazimo se u trećoj nedelji priprema, rezultat nije po strani, ali nam je trenutno najvažnije da se uigramo, da to što bolje izgleda. Uvek igramo na pobedu, u ovoj utakmici nismo imali sreće, primili smo gol iz prekida, ali smo generalno zadovoljni utakmicom i tokom samih priprema”, rekao je na kraju druge kontrolne utakmice na Zlatiboru, trener golmana, gospodin Predrag Miljković.

Posebno raduje rad golmasnkog tria kojim raspolaže Voždovac.

”Dobra su grupa, izuzetno se slažu i iz toga proizilazi dobar trening”, jasan je Miljković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter