0
ATP

FOTO: Jelena Ivanović

REPRIZA FINALA IZ 2018. GODINE: Novak u drugom kolu Vimbldona protiv najboljeg servera – evo gde i kada možete da gledate meč!

Objavljeno: 30.06.21 u 10:44

U drugom kolu Vimbldona, najbolji teniser sveta igra protiv Kevina Andersona.

Poznato je da je Anderson jedan od najboljih servera, tako da Novaku neće biti lako da se plasira u treće kolo čuvenog turnira. Meč se igra danas u 14:30 na Centralnom terenu, uz prenos na RTS-u i Sport klubu.

Podsetimo, srpski as je igrao protiv Andersona u finalu Vimbldona 2018. godine, kada je bez većih poteškoća stigao do titule. Južnoafrikanac je u veoma lošoj formi, čak je ispao iz 100 najboljih.

Ono što ide na ruku Novaku jeste to što neće biti pomeranja njegovg meča i u slučaju da padne kiša, koja već dva dana pravi ozbiljne probleme.

PROČITAJTE JOŠ: TRE JANG JE POVREĐEN, NEMA VEZE TU JE BOGDAN: Rekord karijere srpskog asa – Atlanta izjednačila u finalu Istoka! (VIDEO)

Uoči ovog meča je Anderson udario na PTPA, udruženje profesionalnih tenisera, odnosno indirektno upravo na srpskog tenisera koji vodi tu organizaciju.

– Mislim da je taj balans veoma „zeznut“, jer ako pogledate svaku organizaciju širom sveta, predstavnici pokušavaju da donesu najbolju odluku za širu grupu ljudi. Određene informacije ne možete da širite među čitavom grupom igrača. Mislim da je nepravedno reći da nedostaje transparentnosti. Komunikacija je važna, priznajem, ali ona mora da ide u oba smera. Tenis ne bi ostao isti ukoliko bi se neke poverljive i provatne informacije delile. To je razlog zašto su neke od njih osetljive i ne mogu da se dele sa svima. Što se tiče mene i svih u Savetu ATP, svi ulažemo vreme da na što bolji način predstavljamo igrače – poručio je Anderson.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter