0
Fudbal

Foto: Twitter screenshot

NAPADAČ ŠPANIJE U PROBLEMU: „Nije mi jasno zašto mi vređaju ženu i deci“!

Objavljeno: 30.06.21 u 18:25

Alvaro Morata doživljava ozbiljne probleme na Evropskom prvenstvu.

Morata je na udaru od samog starta Evropskog prvenstva, čak je i dobijao pretnje smrću zbog slabih igara. Navijači mu zvižde i vređaju ga. Morata kaže da zna zašto vređaju njega, ali mu nije jasno zašto mu vređaju porodicu.

„Oporavili smo se od puta, sada smo se odmorili i 100% smo spremni za sledeću utakmicu. Imamo sjajne doktore koji su nam pomogli da se skroz oporavimo i hvala im. Utakmica sa Hrvatskom je bila teška, puna emocija. Svako ko je gledao na TV-u bilo mu je uzbudljivo, ali nama i nije, pa više ne sme da nam se tako nešto ponovi“, kaže Morata i nastavlja:

„Znam zašto su mi zviždali. Nije prijatno, ali sa tim mora da se živi. Vređali su mi ženu i decu koji su u Marbelji i nije mi jasno zašto to rade. Ne znam kako bi se oni osećali da im neko vređa suprugu i dete od tri godine. Nije u redu. Ipak, ja moram da budem spreman na to“, rekao je napadač.

Španija igra u četvrtfinalu protiv Švajcarske u petak od 18:00.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter