0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

MALO JE FALILO DA DOĐE DO KATASTROFE: Navijači Hajduka spremali sačukušu igračima Partizana, a onda se pojavio on i uplašio Torcidu!

Objavljeno: 30.06.21 u 09:58

Tenzija je počela da raste kada su fudbaleri Partizana krenuli ka hotelu.

Pripremajući se za narednu sezonu, fudbaleri Partizana su ‘upalili motore’ u Sloveniji. Iako je proteklih dana sve bilo kako treba, juče je u Ptuju moglo da dođe do ogromnog incidenta.

Naime, autobus u kojem su se nalazili igrači i stručni štab ekipe iz Humske, stigao je u sportski centar Aluminija, nadomak Ptuja, gde inače ekipa svakodnevno trenira. Baš u to isto vreme, na glavnom terenu se igrala prijateljska uztakmica, u kojoj je igrao Hajduk iz Splita.

Neminovno je da igrači Partizana na putu do pomoćnih terena prođu pored glavnog. Dolazak nije bio kritičan, za razliku od povratka, kada je moglo da dođe do haosa neviđenih razmera. U međuvremenu u kompleks u Kidričevu je stigla grupa navijača Hajduka, čije organizovano navijanje se čulo tokom prvog poluvremena. U međuvremenu, ekipa iz Humske je završila trening, ali stigla i informacija da se pomenuta grupa stacionirala u kafiću na samom ulazu u sportski centar, da galame i piju alkohol.

U tom trenutku uz ekipu su komesar za bezbednost – Živko Šljukić, kao i čovek koji već dugo godina brine o bezbednosti igrača – Petar Lubina, koji je, ispostaviće se ubrzo, bio nepremostiva prepreka za Hrvate.

Dok su igrači Partizana prolazi pored pomenutog kafića, u vazduhu je počela da se oseća tenzija, a jedan pijani navijač je počeo da dobacuje upravo Petru Lubini, ne videvši koliki je to čovek u stvari.

Odjednom je prišlo nekoliko njegovih drugara, počeli su da nervozno da viču da to nije fudbaler, misleći verovatno da se radi o navijaču u klupskoj opremi, sve dok Lubina nije izašao iz vozila u pratnji i sam krenuo ka njima… Momku koji je provocizao je podigao prst:

– Ko tebe dira, bre?! Koji problem imate ako vas niko nije dirao?!

U tom trenutku razjareni momci su se ukopali, zbijajući se jedan uz drugoga, misleći valjda da su tako jači. Da bi u trenutku najveće tenzije i ostatak članova Partizana, počevši od Ivice Kralja, trenera Igora Duljaja, Pandurovića, pa i nekolicine fudbalera koji su izašli iz autobusa, izašao i krenuo ga nervoznoj grupi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter