0
Košarka

FOTO: FIBA

KOKOŠKOV PRIČAO O POVREDAMA: Poznata situacija sa Micićem, Kalinićem i Bjelicom, prioritet je zaštita igrača!

Objavljeno: 30.06.21 u 23:56

Selektor veruje u lekare.

Nakon pobede košarkaške reprezentacije Srbije nad Filipinima, za medije je govorio selektor Igor Kokoškov. On je čestitao gostima, ali je istakao da nismo igrali tečno, ali da je cilj ipak ostvaren

Čestitam Filipinima, igrali su kao ekipa zajedno. Trener je moj prijatelj i radi dobar posao. Druga stvar želeo bih da se Stefan Jović brže oporavi. Saznaćemo uskoro koliko je teška povreda. Teška utakmica, ali ponavljam stalno, novi smo tim, nova lica, nedostajali su nam neki igrači večeras. Nismo imali tečnost u igri. Košarka je sport reakcije, a mi nismo imali reakciju. Cilj je pobediti, nije bilo lepo, ali smo obavili zadatak, počeo je Kokoškov i dodao:

FOTO: FIBA

Imali smo kratku rotaciju večeras samo 8 igrača , a igrali smo protiv ekipe koja se dobro kreće, Morali smo da nađemo put do pobede. Ponavljam opet, novi smo tim, imali smo tri treninga u ovom sastavu, nedostaju nam neki igrači, ali to je to. Imamo volju i to nam drži fokus.

Potom se selektor osvrnuo na situaciju sa povredama. Zaključio je da je cilj da se igrači zaštite, a otkrio je i status igrača koji nisu meč gledali sa klupe.

Ne mogu da pričam o povredi jer to nije moj deo posla. U bolnici je i trenutno se procenjuje situacija. Vasa Micić je dobio udarac u rame protiv Dominikane, ali je završio meč, Međutim, odlučili smo da ne igra danas. Bio je spreman, ali je moja odluka bila da ne igra. Što se tiče Bjelice i Kalinića, idemo dan za dan. Imamo odlične lekare i prioritet je da zaštitimo igrače, zaključio je Igor Kokoškov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter