0
Košarka

FOTO: FIBA

KAPITEN EMOTIVAN NAKON JOVIĆEVE POVREDE: Više bih voleo da smo izgubili ovu utakmicu nego da smo izgubili njega!

Objavljeno: 30.06.21 u 23:06

Valjda će sve biti u redu.

Košarkaška reprezentacija Srbije je pobedom nad Filipinima obezbedila prvo mesto u grupi, pa će se u polufinalu sastati sa poraženim iz duela ItalijaPortoriko. Orlovi su bili oslabljeni neigranjem Kalinića, Bjelice i Micića, koji su zbog blažih povreda odmorili, dok se na samom kraju meča povredio i Stefan Jović.

Nakon utakmice, za medije je govorio Miloš Teodosić. On je istakao da bi više voleo poraz nego povredu Jovića. Takođe, poručio je da naša selekcija mora igrati odgovornije.

Malo smo ušli u momente kada smo se malo opustili i počeli da igramo malo neodgovorno i opušteno. Na kraju je to rezultovalo da imamo malo neizvesnu završnicu. U svakom slučaju, to ne smemo da dozvolimo, rekao je kapiten Srbije.

FOTO: KSS

Što se tiče polufinalnog duela, Teodosić daje do znanja da ishod utakmice zavisi isključivo od nas i našeg pristupa.

Nisu videli ni oni nas. Videćemo ih sutra. Ne zavisi ishod utakmice od njih, to zavisi isključivo od nas i našeg pristupa. Ako mi budemo igrali onako kako mi znamo, verujem da pobeda neće izostati, zaključio je košarkaš Virtusa iz Bolonje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter