0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Defanzivac crno-belih napušta pripreme, i odlazi da potpiše za potencijalnog Zvezdinog rivala u LŠ!

Objavljeno: 30.06.21 u 09:31

Štoper Partizana Maki Banjak napustiće klub iz Humske.

Defanzivac crno-belih napušta Sloveniju gde se njegov tim priprema za novu sezonu, i oblači dres Kairata, saznaje Telegraf. Dogovori između dve strane su već postignuti, a vicešampion Srbije će na ovom transferu zaraditi oko pola miliona evra.

Ovo se i moglo očekivati, s obzirom da Banjak u drugom delu prethodne sezone nije bio u planovima stručnog štaba. Osim toga što nije bio starter, Maki je i retko imao priliku da bude na klupi za rezervne igrače.

Tokom celog proleća, Banjak je zabeležio samo tri nastupa, u kojima je korišćen i kao desni bek (protiv Javora) i kao centralni defanzivac.

Oko detalja, dva kluba su se lako dogovorila i ‘parni valjak’ je uspeo i da lepo profitira na reprezentativcu Kameruna, koji je proteklog leta isprva koštao 500.000 evra, ali su potom Partizan i Olimpija ‘prebili’ sumu na polovinu, pa je Đorđe Ivanović otišao u kontrasmeru.

Podsetimo, Kairat je potencijalni rival Crvene zvezde već na startu evropskih kvalifikacija, pošto će ekipa sa Marakane već u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv boljeg iz duela Makabi Haifa – Kairat, koji se sastaju u prvom kolu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter