0
Košarka

FOTO: KS Srbije

EVO ŠTA JE REKAO SVEDOK INCIDENTA IZMEĐU RADULJICE I POLICAJCA: Pao je na pod i ispao mu je pištolj!

Objavljeno: 30.06.21 u 21:48

Nije sve onako kako se predstavlja.

Događaj koji je potresao domaću javnost dogodio se pre dva dana. Tada je prema navodima portala srbininfo, pijani policajac potegao pištolj na srpskog košarkaša Miroslava Raduljicu jer košarkaš nije želeo da se slika sa njim.

Nakon toga, u incident se umešao još jedan policajac, takođe poznat po nedoličnom ponašanju. Da bi se veći incident sprečio, reagovali su pripadnici Jedinice Žandarmerije koji su uhapsili inspektora kod manastira Glogovac u Šipovu.

Kada sam ušao u šator, primetio sam u delu koji je bio manje popunjen Raduljicu sa društvom. Sedeli su mirno, pili su piće i pričali. Primetio sam kada je Škondrić prišao Raduljici i tražio da se slika sa njim, a on ga je odbio. Primetio sam još neke goste koji su hteli da se fotografišu sa njim, ali je i njih odbio. Posle par minuta ponovo je inspektor Škondrić otišao za njihov sto, rekao je svedok i dodao:

Tada sam video na osnovu pokreta njihovih tela, ruku i trzaja da je počelo objašnjenje između Škondrića i drugih ljudi iz Raduljičinog društva. U jednom momentu, pri guranju, visok, crn momak, sa kratkom bradom je udario Škondrića u potiljak. Od udarca Škondrić je pao na pod, a iz torbice koju je nosio su mu ispali pištolji, dokumenti, zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter