0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BORJAN ODRADIO PRVI TRENING: Zvezda sutra protiv Arisa bez prisustva publike! (FOTO)

Objavljeno: 30.06.21 u 14:52

Fudbaleri Crvene zvezde nakon slobodnog popodneva koje su imali u danu za nama, vratili su se ustaljenom ritmu rada od dva treninga u toku dana.

Saopštenje FK Crvena zvezda prenosimo u celosti.

-Prvi trening za danas počeo je nešto malo pre 11 časova uobičajenom aktivacijom. Postavljene strunjače dočekale su izabranike Dejana Stankovića, koji su radili u parovima sa elastičnim trakama, kao i individualne vežbe, kako bi se što bolje zagrejali i pripremili za trening. Potom je ekipa podeljena u dve grupe i nastavljeno je sa radom na taktici, posebno je akcenat je stavljen upravo na ovaj segmet s obzirom da naše fudbalere već sutra očekuje i druga pripremna utakmica protiv Arisa. Polovina ekipe je nakon odrađene aktivacije otišla na veći teren gde su bili postavljeni manekeni, a tamo ih je dočekao naš stručni štab koji je dao sve od sebe da što bolje crveno-belima prenese svoje zahteve. Uvežbavale su se akciie, a trener Dejan Stanković je i ovog puta imao dosta posla kako bi preneo sve ono što želi na svoje igrače i kako bi oni bili spremni ne samo za sledeću pripremnu utakmicu, već i za sve izazove koji ih očekuju u narednom periodu.

Druga grupa igrača je za to vreme radila na manjem pomoćnom terenu kombinovane vežbe snage sa dosta rekvizita, a jedan deo treninga bio je posvećen i trčanju. Nije to bio ni malo lak zadatak za naše fudbalere s obzirom da je taj trening trajao nešto više od 45 minuta. Potom su se dve grupe rotirale, te tako niko nije ostao uskraćen ni za jednu vežbu, kao ni savet našeg stručnog štaba koji predano radi i po sunčanom i veoma toplom vremenu u Austriji. Sjajna atmosfera vlada u našem timu, a odličnom raspoloženju crveno-belih doprineo je i dolazak kapitena Milana Borjana koji se juče priključio ekipi u Austriji. Čuvar naše mreže odradio je jutros i prvi trening na ovogodišnjim letnjim pripremama, a na osnovu njegovog raspoloženja možemo zaključiti da je jedva čekao da se pridruži saigračima i krene sa pripremama za novu sezonu. Naše fudbalere očekuje kraći odmor, a potom i povratak na teren od 18h.

Meč sa Arisom neće biti odigran uz prisustvo publike, zbog mera koje je propisala vlada Austrije vezano za korona virus – navodi se u saopštenju crveno-belih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter