0
Domaći fudbal

FOTO: FSS

BJEKOVIĆ PREDSEDAVAO, SLUŠALI TOMISLAV KARADŽIĆ I PIKSI: Novo rukovodstvo FSS-a će biti izabrano do 15. decembra!

Objavljeno: 30.06.21 u 20:23

Postigli su saglasnost.

Na sednici skupštine FSS, odlučeno je da će novo rukovostvo biti izabrano do 15. decembra. Takođe, izbori će biti održani nakon usvojenih izmena Statuta FSS. Sednicom je predsedavao zamenik predsednika Saveza Nenad Bjeković, dok je prisustvovalo 48 od 67 delegata.

FOTO: FSS

Sednici su prisustvovali počasni predsednik FSS-a Tomislav Karadžić, kao i selektor nacionalnog tima Dragan Stojković Piksi, koji su kako se navodi u saopštenju dobili posebne aplauze delegata. Usvojen je i izveštaj o radu IO za 2020. godinu, ali i izveštaj revizora. Dodaje se i da su Nadzorni odbor i Finansijska komisija ocenili da je poslovanje Saveza u periodu od 1. januara do 31. decembra 2020. godine bilo racionalno, kao i da su sredstva trošena namenski u skladu sa finansijskim planom.

FOTO: FSS

Pozitivno je ocenjeno opredeljenje Saveza da i u vreme pandemije ulaže sredstva u stručno-pedagoške aktivnosti, ali i u razvoj amatera. Sve u svemu, na kraju je konstatovano da je FSS poslovao uspešno u 2020. godini.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter