0
Košarka

FOTO: KK Crvena zvezda

ZVEZDA PREDSTAVILA VELIKO POJAČANJE: Amerikanac stiže u Beograd! (VIDEO)

Objavljeno: 29.06.21 u 21:52

Sada je sve ozvaničeno!

Saopštenje aktuelnog šampiona ABA lige prenosimo u celosti.

-Američki krilni centar Eron Vajt (Aaron White) nekadašnji košarkaš Žalgirisa, Armanija, Tenerifa i Panatinaikosa, novo je pojačanje Crvene zvezde!

Ovaj iskusni krilni centar prve košarkaške korake pravio je na koledzu Ajova, a pošto ga je kao 49.pika na draftu izabrao Vašington, odlučio se da gradi svoju profesionalnu karijeru u Evropi.

Vajt koji je visok 206 centimetara i težak 106 kilograma, počeo je u nemačkom Bonu, a nakon sezona u Litvaniji, Italiji i Grčkoj, potpisao je sa Crvenom zvezdom dvogodišnji ugovor.

PROČITAJTE JOŠ: SPEKTAKULARNO ZAKUCAVANJE U PIONIRU: Neverovatan potez! (VIDEO)

Eron Vajt poznat kao veliki borac i radnik, odličan skakač i defanzivac, koji za svoju poziciju ima dobar šut sa distance i koji igra sa velikom energijom svaki meč, predstavljaće veliko i vredno pojačanje za crveno-bele koje u narednoj sezoni ocekuju brojne obaveze i utakmice u četiri takmičenja.

Vajt je treće pojačanje crveno- belih nakon Nikole Ivanovića i Luke Mitrovića za sezonu 2021-2022. Klub nastavlja sa daljim aktivnostima u prelaznom roku, a javnost će o svemu biti obaveštavana isključivo i jedino preko zvaničnog sajta i klupskih platformi – navodi se na sajtu KK Crvena zvezda.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter