0
Evropske lige

FOTO: Screenshot/Twitter

VELEOBRT U ZADNJI ČAS: Kolarov doneo šokantnu odluku, odbio je Mihu i evo gde će nastaviti karijeru!

Objavljeno: 29.06.21 u 13:47

Kako stoje stvari, Aleksandar Kolarov je doneo odluku vezanu za nastavak njegove karijere.

Nedeljama unazad, mnogo se spekulisalo oko ‘sudbine’ srpskog inetrnacionalca Aleksandra Kolarova. Čak se i pominjao njegov dolazak na Marakanu, a zatim se i šuškalo da bi mogao da pojača Bolonju, tim koji sa klupe predvodi Siniša Mihajlović.

Međutim, Srbin se odlučio za treću opciju, a to je da ostane u Interu. ‘Gazeta delo sport’ javlja da će bivši srpski reprezentativac i naredne sezone biti na ‘Đuzepe Meaci’.

Poznati italijanski list piše da će Kolarov sa Interom potpisati novi jednogodišnji ugovor, ali najverovatnije sa smanjenim primanjima za iskusnog fudbalera, imajući u vidu da se ‘nerazuri’ nalaze u lošoj finansijskoj situaciji.

Proslavljeni levi bek je do sada zarađivao ne baš malih tri miliona, ali nije pružao partije kakve su se od njega očekivale. Bez obzira na to, novi strateg Simone Inzagi očigledno smatra da bi Kolarov mogao da mu bude od velike pomoći u novoj sezoni i na neki način na novom početku.

Sigurno je da Kolarov neće biti starter s obzirom na veliku konkurenciju, ali sa važnijom ulogom u rotaciji bi mogao da bude zadovoljan.

Kolarov je u prvoj sezoni odigrao tek sedam utakmica u Seriji A, ali njegov status bi mogao da bude drugačiji dolaskom Inzagija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter