1
Ostali sportovi

FOTO: Twitter/@Beyond_Kick

SRAM TE BILO: Poznati MMA borac brutalno nokautirao čoveka u kafiću, pa pokušao da se ‘opere’ na društvenim mrežama! (VIDEO)

Objavljeno: 29.06.21 u 14:50

Nekadašnji MMA Belator borac i kik-bosker Džo Šiling glavni je akter jezive scene u jednom baru.

Naime, poznati borac je demonstrirao svoju silu na jednom čoveku, koji ga je slučajno zakačio u prolazu. Na snimku koji je za kratko vreme zapalio društvene mreže vidi se da je čovek koji se slučajno sudario sa Šilingom bio oktenut leđima, a kada je poznati borac prošao pored njega, ovaj mu je nešto dobacio.

To dobacivanje je izbacilo iz takta mma borca, koji ga je bez ikakve priče, snažnim udarcem u bradu nokautirao. Još uvek nije poznato da li je policija povodom ovog reagovala.

Nedugo zatim, oglasio se i bivši kik-bokser na svom Instagram profilu.

– Samoodbrana nije ono što zanima ovu državu, ne brinite, dobio sam klipove podrške i hvala za zabrinutost i podršku koju ste mi pružili tokom ovog iskustva gde je moj život bio u opasnosti – napisao je Džo Šiling na svom Instagram profilu.

Ubrzo nakon ove objave, stigla je još jedna:

Na ovom svetu je sedam milijardi ljudi, a ti si odabrao baš mene.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter