0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Uz mečeve na EURO 2020 na programu i Urugvajci!

Objavljeno: 29.06.21 u 11:00

Uz EURO danas vam nudimo i Urugvajsku ligu. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

18.00 England – Germany

Dva stara rivala ponovo se sreću na Vembliju, a ko prođe dalje igraće sa pobednikom utakmice Švedska – Ukrajina. Ulog je ogroman i verujemo da niko neće rizikovati i da će zbog te opreznosti biti malo golova. Svakako očekujemo spektakl.

Predlog: UG0-2 (1,75)

21.00 Sweden – Ukraine

Ovaj par je najveće iznenađenje – žuto-plava osminafinala. Švedska je pokazala iznenađujući nivo fudbala i mi im dajemo prednost u odnosu na Ševčenkov tim. Ukrajina je sa samo jednom pobedom i dva poraza prošla dalje i na tabeli trećeplasiranih ekipa iz grupa bila je četvrta – poslednji voz za osminufinala. Švedska za razliku od njih nije izgubila u grupi, čak ni od Španije. Ide tvrd kec po nama.

Predlog: 1 (2,55)

20.00 Sud America – Progreso

Na tabeli su jedni iza drugih ali domaćin ima dve pobede dok gost nema nijednu. Ono što im je zajedničko je problem u napadu. Obe ekipe postižu manje od gola po utakmici, a gosti čak imaju najlošiji napad u ligi. Ovo je logičan tip.

Predlog: UG0-2 (1,63)

22.15 Wanderers – Cerrito

Sedmoplasirani i osmoplasirani sa istiim brojem poena sreću se u ovom kolu. Ovde bi bilo čisto ludilo prognozirati ishod i upravo zato idemo na golove. Gosti su jedna od najzabavnijih ekipa za gledati u ligi. Neka nam to opravdaju i danas.

Predlog: UG3+ (1,94)

KUPNA KVOTA 14,11 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 8668399

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter