0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot/HNS_CFF

OGLASILA SE HRVATSKA NAKON SKANDALA: ‘Naći ćemo odgovornog za ustašku šahovnicu!’

Objavljeno: 29.06.21 u 19:21

Skandal koji je obišao svet dobija epilog!

Tokom duela Španije i Hrvatske u osmini finala Evropskog prvenstva, neko je primetio vrlo zabrinjavajuć detalj. Naime, grb Hrvatske reprezentacije je bio drugačiji nego inače, reč je o grbu ustaške šahovnice koji se našao na dresu.

‘Svo obeležje na sportsku opremu hrvatske reprezentacije radi firma Sitotisak Decolor, uključujući zastave zemalja za pojedine utakmice. Nažalost, dogodila se nenamerna greška u ručnom vektorskom crtanju i potom u otiskivanju hrvatske zastavice uoči Evropskog prvenstva, koja potom nije primećena. Hrvatski fudbalski savez tražiće odgovornost od firme Sitotisak Decolor te interno disciplinovati delatnike odgovorne za ovaj nenamerni propust, zbog kojeg se izvinjavamo javnosti i hrvatskim navijačima. Dakako, HNS odbija svaku pomisao da bi se radilo o namernom izvrtanju hrvatskog grba koji hrvatske reprezentacije godinama ponosno predstavljaju širom sveta.’ – saopštenje je hrvatskog saveza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter