0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

NBA: Pol Džordž zablistao i Klipersima dao nadu! (VIDEO)

Objavljeno: 29.06.21 u 09:17

Los Anđeles Klipersi savladali su Finiks Sanse na gostovanju 116:102, u petom meču finalne serije Zapadne konferencije.

Klipersi su imali ‘plus 13’ posle prve četvrtine i deset koševa više na poluvremenu, ali su pali u trećoj deonici i Finiks je uspeo da preokrene i dođe do prvog vođstva. Međutim, to nije dugo trajalo. Klipersi su u trećoj deonici otišli na 16 poena prednosti, a onda rutinski utakmicu priveli kraju i smanjili rezultat u seriji na 3-2.

Sa 41 poestignutim poenom i uz 13 skokova i šest asistencija Kliperse je do pobede predvodio Pol Džordž, pratio ga je Redži Džekson sa 23 poena, a Markus Moris je imao jedan manje. Uz njih je dovocifren učinak imao još samo Demarkus Kazins. U ekipi Finiksa Devin Buker je ubacio 31 poen, Kris Pol je imao 22 i osam asistencija, Kamerun Džonson je dodao 14 poena, a Deandre Ejton je meč završio sa deset poena i 11 skokova.


(VIDEO:YouTube/MLG Highlights)
Šesta utakmica igra se u Los Anđelesu, u noći između srede i četvrtka, od tri časa nakon ponoći po srenjeevropskom vremenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter