1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MLADI DEFANZIVAC OTKRIO KAKVE SAVETE DOBIJA OD STANKOVIĆA: ‘Počeli smo da uvežbavamo i neke šablone’

Objavljeno: 29.06.21 u 12:11

Mladog fudbalera je prošle sezone povreda sprečila da pokaže sve svoje kvalitete.

Štoper Crvene zvezde rođen 2001. godine Strahinja Eraković posle povrede koja ga je sputala da nastupa za crveno-bele u prolećnom delu prošle sezone vredno se priprema zajedno sa ostalim crveno-belim momcima u Austriji za predstojeće izazove i ističe da se fudbaleri Crvene zvezde nalaze na pravom putu.

– Naporno treniramo, imali smo trening u Srbiji, a u Austriji smo nastavili sa ozbiljnim radom. Dva treninga dnevno nas dosta izmore, ali je to pravi put kako bismo spremni dočekali početak sezone. Uz to će nam pripremne utakmice dosta pomoći da se što bolje uigramo. Svake pripreme nam sve lakše padaju jer smo se već navikli na ovakav način rada, ali naravno da su treninzi kao i uvek dosta teški – istakao je Eraković.

Govorio je mladi defanzivac o savetima koje crveno-beli dobijaju od Stankovića.

– Šef stručnog štaba nas neretko savetuje, uglavom su to uobičajene stvari, kako da stojimo na terenu, sad se radi malo i na taktici, a počeli smo da uvežbavamo i neke šablone.

Osvrnuo se Eraković i na odlazak starijeg kolege Milunovića, kao i dolazak Aleksandra Dragovića u Crvenu zvezdu.

– Mnogo mi je žao zbog Milunovićevog odlaska, od njega sam mnogo naučio i drago mi je što sam imao priliku da igram sa njim. Na njegovo mesto dolazi Dragović, on je veliko ime i nadam se da ćemo dobro sarađivati – rekao je Eraković.

Sledeću utakmicu crveno-beli igraju u četvtak 1. jula protiv Arisa, a prisustvo publike na ovom meču neće biti dozvoljeno zbog restriktivnih mera austrijskih vlasti izazvanih pandemijom korona virusa.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter