1
Košarka

‘MI SMO RAZMIŠLJALI O REPREZENTACIJI, A NE O NBA’: Bivši kapiten ‘Orlova’ bez dlake na jeziku, ovo treba da čuje svaki klinac!

Objavljeno: 29.06.21 u 13:20

Nekadašnji kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Nenad Krstić, prokomentarisao je odluku pojedinih igrača da ovog leta ne obuku reprezentativni dres.

Potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije razume potrebu da neki igrači žele odmor, ali ističe da su ljudi u njegovo vreme razmišljali drugačije.

Mi smo odrastali devedesetih, gde je naša reprezentacija pravila možda i najveće uspehe. Druga stvar, mi smo tada imali tri kanala, nije bilo NBA, interneta, bili smo ‘osuđeni’ da gledamo reprezentaciju, što je super, ali nije bilo Evrolige – kaže Krstić za „Arenu“ i dodaje:

– Mi smo tada shvatali da je reprezentacija vrh brega, svi smo sanjali o reprezentaciji, a ne o NBA. To mi je pomoglo da državni grb igram i povređen, da budem tu.

Bez obzira što su mnogi igrači odjavili Igora Kokoškova, Krstić smatra da je naša reprezentacija izuzetno jaka.

– Svi znamo da nam je primarni cilj plasman na OI i težimo ka tome. Spremni smo, igrači su motivisani, video sam da je atmosfera odlična i nema razloga da nešto bude drugačije – poručio je proslavljeni košarkaš.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter