0
Košarka

FOTO: KSS

EVO TAJNE USPEHA: Kako su srpske košarkašice pokorile Evropu!

Objavljeno: 29.06.21 u 19:38

Srpske košarkašice su prvakinje Evrope i to je najlepša vest ove nedelje!

Naša reprezentativka Tina Krajišnik gostovajući na ‘Nova.rs’ otkrila je sjajnu priču koja se krije iza uspeha naših devojaka!

‘Marina ume da nas na pripremama dovede do granice da ni sam ne znaš koliko možeš. I to je recept, jer kad dođe teška utakmica onda možeš da igraš i dva produžetka ako treba. Posle jednog teškog treninga bile smo toliko umorne, bukvalno sve smo polegale na pod, nismo mogle ni da progovorimo.

Nevena Jovanović je pustila muziku, ja sam nekako digla ruke i Dajana Butulija je dobacila: ‘Evo, pesma je pogodila, digla je ruke, sve je ok’, a to je jedino što sam mogla da uradim tada. U tim trenucima smo gledale slike na društvenim mrežama, Francuska je dobila odmor 7 dana i otišle su na more pred Evrobasket. Tad sam rekla da ćemo igrati finale s njima i da ćemo da ih pobedimo, jer su one bile na plaži dok smo mi ležale od umora.’ – rekla je Tina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter