0
Košarka

FOTO: kss.rs/FIBA

UMALO DA DOĐE DO VELIKOG HAOSA: Policajac potegao pištolj na Raduljicu, tragedija izbegnuta u poslednjem trenutku!

Objavljeno: 28.06.21 u 15:21

Sve se odigralo u Šipovu.

Srpski reprezentativac Miroslav Raduljica se našao usred incidenta u Republici Srpskoj. Prema navodima portala srpskainfo, pijani policajac je potegao pištolj na bivšeg košarkaša Partizana, ali je centar brzo reagovao.

Nakon toga, u incident se umešao još jedan policajac, takođe poznat po nedoličnom ponašanju. Da bi se veći incident sprečio, reagovali su pripadnici Jedinice Žandarmerije koji su uhapsili inspektora kod manastira Glogovac u Šipovu.

FOTO: FIBA

Iz Policijske uprave Mrkonjić grad oglasili su se, ali nisu otkrili mnogo detalja o samom incidentu. Dodali su da je o svemu obavešten dežurni tužilac koji će preduzeti sve neophodne mere u daljem procesu. Izvor portala srpskainfo pojasnio je detalje ovog slučaja:

Tada je pod isti šator došao i inspektor Siniša Š, koji je bio u društvu još nekih policajaca. Kada je video Raduljicu on je prišao njemu i tražio da se fotografišu. Raduljica je to odbio i tada je ovaj inspektor napravio pravi skandal. Raduljica se očigledno nije prepao ovog policajca, nego mu je oteo pištolj. Tada se u sukob umešao još jedan inspektor, koji je bio u društvu sa Sinišom Š. On je napao Raduljicinog rođaka. U celi slučaj tada su se umešali pripadnici Žandarmerije i uhapsili pijane kolege, rekao je dobro obavešten izvor.

Građani su bili ogorčeni ovim potezom inspektora, pa su ga oštro osudili.

Pa zar jedan policajac da se tako ponaša?! Prvo da pije na dužnosti, a zatim da poteže pištolj na jednu od najpoznatijih ličnosti iz Šipova. To je sramota i nadam se da će za ovo odgovarati i da više neće nikada biti policajac. Policija se s takvim ljudima treba obračunati i izbaciti iz svojih redova. Oni nisu dostojni da nose policijske uniforme.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter