1
Fudbal

FOTO: ESPN/Screenshot

RONALDO PROGOVORIO NAKON ŠTO JE DRUGI PUT BACIO TRAKU: Napustili smo takmičenje pre nego što smo želeli!

Objavljeno: 28.06.21 u 13:58

Ponovio je potez iz Beograda.

Fudbaleri Portugala su u osmini finala EP poraženi od Belgije sa 1:0, pa samim tim neće odbraniti tiulu šampiona Evrope. Nakon same utakmice, u centru pažnje je bio Kristijano Ronaldo, koji je ponovo bacio kapitensku traku. Svi su očekivali da će fudbaler Juventusa prokomentartisati ovaj potez, ali je Portugalac pričao o drugim stvarima.

Nismo postigli željeni rezultat i napustili smo takmičenje pre nego što smo želeli. Ali, ponosni smo, dali smo sve da obnovimo titulu evropskog šampiona i ova grupa je dokazala da još uvek može da pruži puno radosti Portugalcima. Naši navijači su bili neumorni podržavajući tim od početka do kraja. Trčali smo i borili se za njih, kako bismo ispunili poverenje koje su nam ukazali. Nije bilo moguće stići tamo gde smo svi želeli, ali evo naše iskrene i duboke zahvalnosti, napisao je Ronaldo na svom Instagram nalogu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Nakon utakmice strasti su se očigledno smirile, pa je jedan od najboljih fudbalera svih vremena čestitao Belgiji.

Čestitke Belgiji i puno sreće svim ekipama koje su ostale u takmičenju. Što se nas tiče, vratićemo se jači. Napred Portugal, zaključio je Ronaldo.

0
0

1 Komentara

  1. Ova naduvena fudbalska bitanga,koja je u trenutku bacanja kapitenske trake i samovoljnog izlaska sa stadiona pre završetka meča sa Srbijom MORAO DOBITI CRVENI KARTON (umesto toga Holandski sudija mu se izvinjavao-gle APSURDA !!!)ponovio je to isto i sada i – ništa !!! Davno je prestao biti „slavna zvezdica“,valjda će mu to uskoro KONAČNO MORA BITI JASNO.Neka se ugleda na Noleta KAKO TREBA DA SE PONAŠA POJEDINAC I KADA GUBI !!! Mnogo je Evropski fudbal pao na niske grane !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter