0
ATP

FOTO: Twitter screenshot

NOVAK NIJE DOZVOLIO IZNENAĐENJE: Đoković ubedljiv nakon preokreta!

Objavljeno: 28.06.21 u 16:56

Novi trijumf najboljeg igrača na planeti!

‘Prvi reket sveta’ je savladao Džeka Drejpera u prvom kolu Vimbldona. Novak Đoković je slavio rezultatom 3:1, a po setovima je bilo 4:6, 6:1, 6:2, 6:2.

Drejper je rođen 2001. godine i trenutno je 253. igrač na ATP rang listi. Britanac je osvajanjem prvog seta iznenadio ceo teniski svet.

Đoković se ubrzo konsolidovao i demonstrirao je zbog čega je najbolji igrač u istoriji ovog sporta. Meč u Londonu je trajao dva sata i dva minuta igre.

PROČITAJTE JOŠ: ARNAUTOVIĆ IMA NOVI KLUB: Reprezentativac Austrije stiže kod legendarnog Srbina!

Srpski teniser će u narednoj rundi igrati protiv boljeg iz duela Barios – Anderson. Čileanac je trenutno 209. igrač na svetu, a daleko veću opasnost predstavlja potencijalni okršaj sa Kevinom Andersonom. 

Visoki teniser je 2018. godine igrao finale Vimbldona. U borbi za titulu zaustavio ga je upravo Đoković. Novak je 15. jula pre tri godine slavio rezultatom 3:0. ‘Prvi reket sveta’ je bio ubedljiv u prva dva seta koja je dobio sa 6:2, 6:2, dok je treći završen rezultatom 7:6.

Novak i Anderson su do sada snage odmerili 12 puta, a Srbin vodi u međusobnom skoru sa 10:2 u pobedama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter