0
Košarka

MILVOKI VRATIO BREJK: Slabo veče za Bogdanovića! (VIDEO)

Objavljeno: 28.06.21 u 09:17

Atlanta nije uspela da sačuva brejk prednosti.

Atlanta Houksi poraženi su u trećem meču finala istočne konferencije. Milvoki Baksi slavili su rezultatom 113:102, a najefikasniji igrač bio je Kris Midlton koji je ubacio čak 38 poena na meču, dok je Trej Jang na drugoj strani postigao 35 poena.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović odigrao je vrlo slab meč. On je na terenu proveo 35 minuta, a za to vreme postigao je osam poena, a šutirao je ukupno 3/16 iz igre – 1/6 za dva i 2/10 za tri poena. Tome je dodao i dva skoka i tri asistencije

Njegova ekipa nije uspela da zadrži brejk prednosti u finalnoj seriji Istočne konferencije, pa je sada 2:1 za Milvoki Baks. Na poluvremenu je bilo nerešeno, pred poslednjih 12 minuta je Atlanta imala koš prednosti, ali su odigrali veoma lošu četvrtu četvrtinu. Postigli su samo 17 poena i Milvoki je lako na kraju rešio ovu utakmicu. Midlton je postigao 20 u 4/4, tri više od celog tima Hoksa.

Pored Midltona u ekipi Baksa istakao se Antetokumpo koji je postigao 33 poena, a u ekipi Houksa jedini koji je još bio na nivou je Galinari sa 18 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter