0
Fudbal

FOTO: HNS/TWITTER

HRVATI OVO NEĆE ZABORAVITI REBIĆU: Prilikom izjednačujućeg gola Španaca, as ‘vatrenih’ je uradio sledeću stvar koja je razbesnela navijače!

Objavljeno: 28.06.21 u 22:48

U osmini finala Evropskog prvenstva, reprezentacija Hrvatske izgubila je od selekcije Španije rezultatom 3-5.

Hrvati su do prednosti došli u 20. minutu nakon nestvarnog autogola igrača Španije, mladi Pedri je sa nekih 40. metara od gola vratio loptu svom golmanu, španski čuvar mreže je čekao loptu u svom kaznenom prostoru, ali je promašio loptu koja je samo zatresla njegov gol.

Rezultat je izjednačen u 38. minutu, a strelac za špansku reprezentaciju je Pablo Sarabija. Kružila je Furija oko šesnaesterca Hrvatske, Gajin udarac je odbio Livaković, lopta je na 11 metara stigla do Sarabije, koji ju je prosledio u mrežu.

Izjednačujućem golu Španaca znatno je pomogao Ante Rebić, koji je izašao sa terena da zameni kopaćke, dok je Furija organizovala opasan napad. Samo par sekundi kasnije Pablo Sarabia je postigao za Španiju dok je Hrvatska imala igrača manje.

Navijači Hrvatske ovo svakako neće zaboraviti Rebiću, koji je svoj tim u ključnim trenucima ostavio na cedilu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter