1
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

GRADONAČELNIK DOŠAO NA TRENING PROLETERA: Iznenađenje za tim sa Slane Bare!

Objavljeno: 28.06.21 u 21:34

Iznenađenje na treningu Proletera!

Ponedeljni večernji trening obeležili su gosti iz Sandiklija. Naime, ekipu je posetio gradonačelnik Mustafa Col, zajedno sa svojim saradnicima. On je poželeo dobrodošlicu Proleteru, koji je postao prvi klub, koji gostuje na ovim terenima.

Mustafa je u razgovoru sa sportskim direktorom ProleteraAmirom Bislimijem poželeo timu sa Slane Bare puno sreće u narednoj sezoni.

FOTO: HotSport

„Hvala vam što ste došli i da naredne sezone uzmete titulu. Ako u Turskoj mogu Bašakšehir i Bursa, zašto Proleter ne može u Srbiji?“ – između ostalog je rekao Col.

Izjavu za Turske medije dao je i Bislimi, koji je vidno zadovoljan uslovima koji su ih dočekali.

„Hotel je odličan i ovo su pravi uslovi za igrače.. Imamo apsolutno sve što je potrebno.“ – rekao je Bislimi uz obećanje da će u narednim danima uslediti zajednička večera uprave kluba i gradonačelnika Cola.

Organizator ovih priprema i prevodioc u razgovoru Bislimija i Cola bio je Omer Otaj.

FOTO: HotSport

„U saradnji sa mojim partnerima iz „Holiday Port Travel“ odlučili smo da ekipu Proletera dovedemo ovde na pripreme. Mi već godinama organizujemo letnje i zimske pripreme za brojne klubove i planiramo tako da nastavimo.

Cilj nam je da ovaj kraj – Afion Burdur Isparta pretvorimo u nešto što je trenutno Antalija. Glavni razlog jeste taj što je sve dosta jeftinije u odnosu na neka druga mesta. Ovaj region je na odličnoj nadmorskoj visini, ima sjajne smeštajne kapacitete i mogućnost organizovanja utakmica sa kvalitetnim rivalima iz cele Evrope. U krugu od oko 100km, nalazi se četiri međunarodna aerodroma.“ – rekao je Omer Otaj, organizator priprema.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter