0
Fudbal

Foto: twitter screenshot

BELGIJA U PROBLEMU: Dva ključna igrača pod upitnikom za meč protiv Italije!

Objavljeno: 28.06.21 u 10:45

Selekcija Roberta Martineza ostala bez dva ključna igrača.

Uspela je Belgija da savlada Portugal u osmini finala Evropskog prvenstva, ali je skupo platila taj prolaz. Ostali su bez dva ključna igrača i biće im vrlo teško protiv Italije ukoliko obojica budu odsustvovali. De Brujne se povredio u samoj završnici prvog poluvremena kada ja nad njim oštro startovao Paulinja, a Eden Azar je nastavio seriju povreda novom kada je izašao sa terena držeći se za zadnju ložu.

Golman Tibo Kurtoa posle utakmice rekao je novinarima da mu se čini da je za igrača Real Madrida turnir završen, a i on sam nije baš bio optimističan.

„Povredio sam se, osetio sam bol lože. Mislim da ima nešto, videćemo šta će pokazati analize. Svakako ću, kao kapiten, ostati uz ekipu, jer imam važnu ulogu“, istakao je Azar koji od dolaska u Real Madrid 2019. više vremena provodi po ambulantama nego na terenu.

Belgija je odigrala sjajno dosadašnji tok turnira i ima maksimalne četiri pobede, ali odsustvom pomenutog tandema šanse u duelu sa Italijom značajno im opadaju. Videćemo šta će biti do petka, 2. jula, i utakmice u Minhenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter