0
Fudbal

FOTO: Twitter screenshot

OTIŠLI NA EURO, NAVIJALI, PA DONELI KORONU U SVOJU ZEMLJU: Ovo može izazvati haos!

Objavljeno: 27.06.21 u 17:22

Korona se širi.

Nema sumnje da je samim plasmanom na Evropsko prvenstvo Finska ostvarila istorijski uspeh. Oni su na startu takmičenja savladali selekciju Danske, u meču koji je obeležio kolaps Kristijana Eriskena, ali su u naredne dve utakmice poraženi, pa samim tim nisu uspeli da prođu i osminu finala.

Osim prvog meča koji se igrao u Danskoj, dueli sa Rusijom i Belgijom bili su u Sankt Peterburgu. Veliki broj navijača Finske otputovao je u Rusiju da podrži svoju reprezentaciju, ali je pravi haos nastao kada su krenuli da se vraćaju kuću.

Naime, povratkom navijača u domovinu, broj pozitivnih na korona virus skače neverovatnom brzinom. Premijerka Finske Sana Marin je istakla da je obaveza svih građana da urade test što pre. Takođe navodi se da carinska kontrola u proseku od 100 ljudi izbaci 86 pozitivnih testova. Domaći mediji su preneli da je preko 3000 navijača htelo da se vrati u Finsku, a čak 800 njih je uspelo da prođe bez testiranja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter