0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Bogata fudbalska nedelja je pred nama!

Objavljeno: 27.06.21 u 11:00

Bogata nedelja za fudbalske fanatike. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

18.00 Netherlands – Czech Republic

Narandžasti sada imaju dobar momenat u svojoj reprezentaciji iako zbog povreda nemaju neke igrače. Češka nije reprezentacija za potcenjivanje ali realno imaju manje kvaliteta od svog rivala iz Beneluksa. Ovo je pravi momenat za Nizozemsku da se vrati u vrh Evropskog fudbala.

Predlog: 1 (1,75)

21.00 Belgium – Portugal

Jedan od derbija osminefinala Evropskog prvenstva definitivno! Belgija je peti put u nizu prošla grupu na velikom takmičenju i sigurno će želeti da ponove najveći uspeh ove zemlje – finale 1980. godine. Aktuelni šampion Evrope došao je osmi put u nizu do nokaut faze na EP. Kad su ovakve ekipe u pitanju samo golove smemo prognozirati.

Predlog: GG (1,84)

23.00 Venezuela – Peru

U završnici B grupe Venecuela treba samo da ne izgubi u slučaju poraza Ekvadora od Brazila koji je izvestan. Čak bi moglo da se desi da is a porazom prođu dalje ukoliko Ekvador izgubi ubedljivo. Peru bi mogao ispasti sa takmičenja samo ukoliko izgubi od Venecuele i Brazil izgubi od Ekvadora, što je malo verovatno. Sa nerešenom Peru završava čak drugi u grupi. Tipujemo da Venecuela prolazi dalje na mišiće.

Predlog: 1X (1,52)

23.00 Brazil – Ecuador

Završnica B grupe je u pitanju i nemamo dilemu da će Brazil završiti sa sve 4 pobede iako im ovde ne trebaju bodovi u uopšte. Ekvador bi lagano mogao ispasti osim ako im Peru ne učni uslugu.

Predlog: 1-1&2+ (2,35)

KUPNA KVOTA 11,50 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 8350059

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter