0
Domaći fudbal

FOTO: Tanja Sajković

NIŠTA NISU ŽELELI DA RIZIKUJU: Banjak snimio povređen zglob, poznato koliko je ‘teška’ povreda i kada se vraća na teren!

Objavljeno: 27.06.21 u 14:55

Fudbalski klub Partizan trenutno se nalazi u Sloveniji gde se priprema za narednu sezonu.

Uoči prve prijateljske utakmice protiv Mure, Partizan se suočio sa ozbiljnim problemom. Naime, na jednom treningu crno-belih povredio se Maki Banjak, koji je zadobio težak udarac u nogu tokom jedne vežbe. Banjak je pre nekoliko godina doživeo prelom istog članka.

Kako se ništa ne bi prepuštalo riziku, odmah je urađena magnetna rezonanca, a snimak je pokazao da povreda štopera nije teže prirode, što je svakako lepa vest za Aleksandra Stanojevića.

PROČITAJTE JOŠ: DA LI JE KONAČNO DOŠLO VREME ZA RASTANAK?: Sve je izvesnije da Stojković napušta Humsku, stigle nove informacije iz Saudijske Arabije!

Banjak je preskočio jedan trening i jučerašnju utakmicu, a već danas se vraća normalnom radu sa svojim saigračima. Iako je u prvi mah delovalo da je povreda ozbiljnija, razlog za brigu ne postoji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter