0
Evroliga

FOTO: Youtube/Screenshot

LUDI VLASNIK PANATINAIKOSA OPTUŽIO BERTOMEUA DA KRADE: Proslavio sam kada je otišao sa čela Evrolige!

Objavljeno: 27.06.21 u 17:59

Njihov sukob već dugo traje.

Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos je izneo šokantne tvrdnje na račun Đordija Bertomeua. On je istakao da je Španac godinama krao od klubova, kao i da će se sve to dokazati.

Bertomeu i njegova kompanija kradu. To će se uskoro dokazati, samo je pitanje vremena. On je čovek koji krade iz naših džepova, čovek koji ide protiv Panatinaikosa. Proslavio sam kada je klovn otišao sa čela Evrolige, rekao je Janakopulos.

Poznato je da je u prethodnim godinama sukob između Janakopulosa i Evrolige prisutan. Vrhunac svađe bio je zahtev Panatinaikosa za istupanje iz najjačeg evropskog takmičenja. Ljudi iz grčkog kluba su bili izuzetno nezadovoljni tretmanom koji imaju, a sve je to prouzrokovano konstantnim Janakopulosovim optužbama.

Evroliga je ‘crna kutija’. Timovi ne znaju gde prihodi odlaze i odakle dolaze. Svi su shvatili da je Evroliga dostigla tačku ‘nula’ sa Đordijem Bertomeuom kao pretpostavljenim, istakao je Janakopulos pre dve godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter