3
Košarka

FOTO: Screenshot

JOKIĆ SE OPUŠTA NAKON NAPORNE SEZONE: Somborca pogodila pesma na žurci, odmah je zapevao! (VIDEO)

Objavljeno: 27.06.21 u 18:36

Nosio je Denver sa svojim leđima.

Srpski košarkaš Nikola Jokić je ove godine imao sezonu iz snova. On je prosečno beležio 26.4 poena, 10.8 skokova i 8.3 asistencije čime je zaslužio MVP nagradu koja mu je dodeljena. Njegov Denver je zauzeo treće mesto na zapadu, ali su poraženi u drugoj rundi plejofa od Finiksa.

Nakon toga, Jokić je saopštio da neće nastupiti za reprezentaciju zbog naporne sezone, a ostali detalji su kasnije isplivali na površinu. Naime, njegova žena je trudna, pa srpski as želi da vreme provede sa njom, ali i da se potpuno odmori od košarke.

Juče je na društvenim mrežama osvanuo snimak Nikole Jokića koji se našao na žurci. Njega je pogodila pesma Zabranjenog pušenjaHadžija ili bos, pa je zapevao iz sveg glasa.

Rekao mi je „Tata, mene sve živo boli. Jednostavno ne mogu“. Kada u glavi nisi spreman, teško ćeš nešto da pružiš na terenu. Takođe, treba da postane otac. Posle toga treba da se vrati u Ameriku da mu se žena tamo porodi zbog raznih stvari, da ne objašnjavam. Snajka ne sme da leti avionom kasnije, znači moraju da idu ranije. Neka to razume kako hoće. Njegova odluka je takva i mi smo tu da ga podržimo. Uvek ima normalnih ljudi i onih kojima sve smeta u državi, istakao je Nikolin otac Branislav Jokić.

0
0

3 Komentara

  1. Pokazao se on i pre gde je za representaciju pravio probleme I tukao se na utakmici.Sto se ne tuce u njegovoj Jew.S.A?Netrebaju nam izgovori ni takvi igraci,putuj Igumane i ne okreci se,bye!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter