0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

HRVATI U PANICI: Jedan od najboljih igrača pozitivan na koronu pred duel sa Španijom, on je završio EURO!?

Objavljeno: 27.06.21 u 10:37

Koronavirus ušao je u redove ‘vatrenih’…

Svetski vicešampion priprema se za okršaj protiv Španije, ali će ovaj meč morati da odigraju bez jednog od najboljih igrača, Ivana Perišića.

Fudbaler Intera je pozitivno testiran na koronavirus, te neće moći da pomogne selekciji Hrvatske u borbi za četvrtfinale.

– Fudbalski savez Hrvatske primio je rezultate redovnog testiranja na korona virus koje je pokazalo da je reprezentativac Ivan Perišić pozitivan. Lekarska služba je izolovala Ivana od ostatka reprezentacije i potom obavestila epidemiološku službu, uz dokaze o poštovanju svih mera zaštite od širenja koronavirusa. Perišić će provesti narednih 10 dana u samoizolaciji, i u tom periodu neće konkurisati za nastup za reprezentaciju. Svi ostali članovi delegacije su bili negativni na ovaj virus, navodi se u saopštenju FS Hrvatske.

Ovo bi trebalo da znači da je turnir za Perišića praktično završen, igrača koji je do sada bio jedan od najboljih u redovima ‘vatrenih’. Perišić bi jedino mogao da bude u konkurenciji ukoliko se Hrvatska plasira u finale…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter