0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: sports.fr

FANTASTIČNA VEST ZA CRNO-BELE: Ljubimac Grobara postaje ‘višak’ u Barsi, hoće li Žoc reagovati?!

Objavljeno: 27.06.21 u 12:17

Ono što trenutno najviše zanima navijače Partizana, jeste to kako će Željko Obradović ‘skockati’ tim za narednu sezonu.

S obzirom da će rekonstrukcija igračkog kadra u Humskoj ulici uskoro početi, velika želja Grobara je da crno-beli dres ponovo obuku bivši igrači Partizana, kao što su Žofri Lovernj, Jan Veseli i Leo Vesterman.

Žofri iza sebe ima fantastičnu sezonu u Žalgirisu, ali s obzirom da ima još uvek važeći ugovor sa litvanskim klubom, male su šanse da se francuski centar vrati među crno-bele. Slična je sitacija i sa Veselim, dok je sa Vestermanom sve moguće.

Leo ima važeći ugovor sa Barselonom, ali mediji sa Pirineja otkrivaju da katalanoski klub više ne računa na sjajnog plejmejkera. Prema pisanju ‘Planeta basket’ Barsa želi da za narednu sezonu smanji budžet za košarkašku sekciju, a kako bi u tome uspeli, neophodno je da sa pojedinim igračima raskinu saradnju.

PROČITAJTE JOŠ: PAPREN PROMAŠAJ: Objavljeni detalji famoznog ugovora Parahovskog sa Partizanom, crno-beli morali da izdvoje veliki novac!

Tako bi klub napustili kao slobodni igrači Adam Hanga, Viktor Klever i Leo Vesterman. Ovo je svakako lepa vest za ‘parni valjak’, koji bi tako kao slobodnog agenta mogao da vrati Lea u crno-belu familiju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter