6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: kkcrvenazvezda.rs

ZVEZDA SPREMA STRAŠAN ODGOVOR PARTIZANU: Italijani najavljuju pravu ‘bombu’, na ‘Mali Kalemegdan’ stiže Miloš Teodosić?!

Objavljeno: 26.06.21 u 14:44

Biće veoma uzbudljivo naredne sezone u ABA ligi.

Poznati novinar Sportanda, Alesandro Mađi, ističe da bi u red za srpskog reprezentativca Miloša Teodosića mogla da stane i Crvena zvezda. Sjajnog plejmejkera su navijači Zvezde u prošlosti veđ viđali kao ‘potencijalno pojačanje’, ali se srpski as u zadnjem času uvek odlučivao za neki drugi klub.

Međutim, stvar sada može da bude potpuno drugačija, nakon što je Aleksandar Đorđević dobio otkaz u Virtusu, izvesno je da će Teo napustiti redove italijanskog kluba. On je inače i poneo titule MVP-ja regularnog dela Evrokupa.

Mnoge zanima gde će iskusni košarkaš nastaviti karijeru. Najviše interesovanja je pokazao CSKA iz Moskve, koji želi da u svoje redove vrati bivšeg košarkaša, a u trku se uključio i Efes koji će ovog leta ostati bez Vase Micića.

Ipak, Alesandro Mađi je u svom tekstu ostavio misterioznu poslednju rečenicu.

– Čuvajte se i Crvene zvezde, oni sada „bombom“ moraju da odgovore na Partizanovo dovođenje Željka Obradovića.

Nema sumnje da bi Delije volele da vide Teodosića na ‘Malom Kalemegdanu’, a ovaj transfer bi sigurno bio adekvatan odgovor crno-belima, koji su uspeli da anagažuju poznatog trenera, Željka Obradovića.

0
0

6 Komentara

  1. AHHAHAHAHAHHAHAH AL ON BESE I PRE TEO IL TEO NIJE TEO AHHAHAHAHAHAHHA KRECE SUROVA DOMINACIJA INSTITUCIJE PONOSA OVE ZEMLJE SEKTASI PSTTTTTTTTTTTTTTTTT BREEEEEEEE MOZDA KALINIC I JOVIC ISPUNE DECACKI SAN I ZAIGRAJU ZA VOLJENI PARTIZAN!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter