1
Domaći fudbal

FOTO: HotSport/Aleksandar Ilić

RADNIČKI PRONAŠAO ZAMENU ZA LALATOVIĆA: Na ‘Čair’ se vratio čovek koji je zaslužan za opstanak u eliti!

Objavljeno: 26.06.21 u 10:20

Fudbalski klub Radnički iz Niša, imenovao je novog šefa stručnog štaba…

Imale su Nišlije velike planove s Nenadom Lalatovićem koji je početkom meseca stigao u klub i započeo pripreme, a isti napustio posle svega 13 dana u svom drugom mandatu. Lalatović je prihvatio ponudu iz Saudijske Arabije, pa je klub za ‘Čaira’ morao brzo da reaguje i pronađe mu zamenu.

Novi trener je već imenovan, a to je dobro poznato lice, Aleksandar Stanković, koji je preuzeo ekipu prošle sezone od Vladimira Gaćinovića, kada se ona borila za opstanak. Kao što je to HotSport najavio, Stanković se vratio u klub posle 14 dana i rastanka sa Nišlijama. Stanković je brzo zaboravio rastanak s Nišlijama i već danas popodne biće s ekipom u Termama Čatež, gde Radnički nastavlja pripreme za novu sezonu.

FOTO: FK Radnički Niš

Stanković je na klupi Radničkog u poslednjih sedam kola i osvojio 11 spasonosnih bodova zadržavši klub među najboljima u Srbiji. Prethodno je bio šef stručnog štaba Bežanije i Metalca s kojim je u sezoni 2019/20. izborio plasman među superligaše. Prošlog leta iz porodičnih razloga je napustio Metalac i nije radio do poziva s Čaira prošlog proleća.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter