2
Fudbal

Foto: Screenshot Twitter

POZNATI SRPSKI SUDIJA ODLUČIO DA ZAVRŠI KARIJERU: Terzić za njega govorio da je svojim odlukama doprineo tituli Partizana!

Objavljeno: 26.06.21 u 18:23

Danilo Grujić završava karijeru.

Pre nekoliko dana pojavila se lista sudija koji će deliti pravdu na mečevima Superlige naredne sezone, a od zvučnih imena nedostaje ime Danila Grujića. Samo par dana kasnije, stigla je nova informacija koju je preneo ”Telegraf”, da Grujić ujedno završava sudijsku karijeru.

Prema tim saznanjima, Grujić je podneo zahtev Izvršnom odboru Strukovne organizacije sudija Fudbalskog saveza Srbije u kojem traži da bude preimenovan u zvanje instruktora prve kategorije, videćemo sada da li će taj njegov zahtev da bude prihvaćen.

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić je od tada više puta rekao da je Grujić lošim suđenjem u nekoliko situacija doprineo tituli Partizana koju je kasnije pobedom nad Zvezdom pečatirao Voždovac u sezoni 2016/17.

Pored Grujića su sa superligaške liste sudija skinuti i arbitri Zoran Široki, Miloš Đorđić i Novica Anđelovski.

 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter