0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PETI TRENING JE ZAVRŠEN: Crveno-beli imali lakši zadatak u odnosu na jutaranje obaveze! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 26.06.21 u 21:16

Fudbaleri Crvene zvezde su odradili još jedan trening na pripremama u Štegersbahu, u Austriji.

Saopštenje FK Crvena zvezda prenosimo u celosti.

-S obzirom na to da je jutarnji trening bio izuzetno naporan, popodne su crveno-beli imali nešto lakše zadatke, a sve je trajalo nešto više od 45 minuta.

FOTO: FK Crvena zvezda

Trening koji su igrači našeg kluba obavili pre podne bio je veoma naporan, a radilo se kako na vežbama snage, tako i sa loptom, igrajući na dva gola.
Večernji trening bio je vremenski znatno kraći, otprilike jedno „poluvreme“. Ekipa je bila spremna za rad i pre dogovorenog vremena, što govori da su izuzetno raspoloženi za rad i da sa velikom željom pristupaju svojim obavezama, kako bi start takmičarske sezone dočekali što bolje pripremljeni.

Početak treninga obeležilo je istrčavanje dva kruga na većem pomoćnom terenu kako bi se naši prvotimci zagrejali. Potom je usledila vežba pas igre. „Manekeni“ su bili raspoređeni po terenu, a naši fudbaleri su se sjajno razumeli u ovom segmentu igre, kao što je to slučaj i na samom terenu.

U finalnom delu, tim je uživao u igri na dva gola. Podeljeni u dve ekipe uz prisustvo dvojice džokera, igrači su odigrali uzbudljivu partiju kao što je to bio slučaj i jutros, kada smo imali priliku da vidimo dosta lepih golova i poteza koji nisu izostali ni popodne. Trener Dejan Stanković je ovoga puta nešto češće prekidao igru kako bi dao korisne savete svojim igračima.

Trening je završen istezanjem na travi i boravkom u ledu kako bi se mišići opustili nakon ovog izuzetno zahtevnog rada. Crveno-beli već sutra nastavljaju u istom tempu, a ponovo će na programu biti dva treninga, pre i posle podne – piše u saopštenju aktuelnog šampiona Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter